Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Φωτογραφικό υλικό

Αύγουστος 2018

Καλώς ήρθατε στο φωτογραφικό μας υλικό. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα σύνολο από 11 άρθρα ταξινομημένα βάση ετών και μηνών.

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ Ι.Ν. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ      Πλήθος ευλαβών ενοριτών και προσκυνητών από τις γύρω περιοχές, προσήλθε το εσπέρας της 5ης του Μηνός Αυγούστου, σ... διαβάστε περισσότερα..

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ        Με την δέουσα λαμπρότητα, εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη μας, το Θείο γεγονός της Μεταμορφώσεως του Κυρίου ημώ... διαβάστε περισσότερα..

Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ        Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις επί τη θεία Μεταμόρφωση του Κυρίου μας Ι... διαβάστε περισσότερα..

ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΩΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΣΕΡΡΩΝ ΘΕΟΛΟΓΟΣ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΩΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ      Το απόγευμα της Παρασκευής 10 Αυγούστου 2018 τελέστηκε στο Ιερό Προσκύνημα του Αγί... διαβάστε περισσότερα..

ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

... διαβάστε περισσότερα..

ΔΑΝΙΗΛ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΑΝΙΗΛ, ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ       Το απόγευμα του Σαββάτου 11 Αυγούστου 2018 τελέστηκε στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδω... διαβάστε περισσότερα..

ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ        Τελέστηκε το πρωί της Κυριακής  12 Αυγούστου 2018 λαμπρό Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Ιερό... διαβάστε περισσότερα..

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ  ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ

ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ  ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΝΩΛΑΔΑ        Στον τόπο καταγωγής του και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Νέας Μανωλάδας Ηλείας,προέστη ιε... διαβάστε περισσότερα..

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ       Με την επιβαλλόμενη ιερή κατάνυξη και εκκλησιαστική λαμπρότητα διεξήχθη ο εορτασμός της κορυφαίας εορτής της Κοιμήσεως της ... διαβάστε περισσότερα..

ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ

ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ  ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ       Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 τελέστηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον ιερό ναο αγίου Ανδρέου Πατρών, προεξάρχοντο... διαβάστε περισσότερα..

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ & ΚΑΡΕΑ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ & ΚΑΡΕΑ       Την 29η του μηνός Αυγούστου,μνήμη του Τιμίου και ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, πανηγύριζαν οι δ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 11 από 11

20181205 165004

Ιερά Μητρόπολη

Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού

Φορμίωνος 83

16121, Καισαριανή

Τηλ. : 210 7224123 - 210 7237133

Fax : 210 7223584

email :info@imkby.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

images