Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Φωτογραφικό υλικό

Νοέμβριος 2018

Καλώς ήρθατε στο φωτογραφικό μας υλικό. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα σύνολο από 11 άρθρα ταξινομημένα βάση ετών και μηνών.

ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΕΑ

ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΚΑΡΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΕΑ         Εν μέσω χαρμοσύνων κωδωνοκρουσιών, κλήρος και λαός, με προεστώτα τον Σεβ.... διαβάστε περισσότερα..

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ ΤΩΝ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ        Ιερατικό συλλείτουργο τελέσθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στον ιερό ναό του αγίου Γεωργίου, που βρίσκεται στην περ... διαβάστε περισσότερα..

Aρχιμ. Καλλίνικος Νικολάου: Τα λείψανα των Αγίων ειναι τιμιότερα ακόμη και από τον χρυσό και τον πλούτο του κόσμου όλου

Aρχιμ. Καλλίνικος Νικολάου: Τα λείψανα των Αγίων ειναι τιμιότερα ακόμη και από τον χρυσό και τον πλούτο του κόσμου όλου      Το εσπέρας του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου, στον πανηγυρίζοντα ιερ... διαβάστε περισσότερα..

TΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΝΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

TΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΝΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ        Στον περίλαμπρο και περικαλλή Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργί... διαβάστε περισσότερα..

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον Μητροπολίτη Κερκύρας      Το απόγευμα της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018 τελέστηκε στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος, Πολυαρχιερατικός Εσπ... διαβάστε περισσότερα..

OΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ  

OΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ      Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018  τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Κέρκυρας, Αρχιερατικό Συλλεί... διαβάστε περισσότερα..

ΠΟΛΥΑΡΧΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΟΛΥΑΡΧΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ      Με λαμπρότητα τελέστηκε απόψε ο Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χρυσοστ... διαβάστε περισσότερα..

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΚ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ο εορτασμός του Νεομάρτυρος Αναστασίου του εκ Παραμυθίας στην Ιερά Μητρόπολη μας   Με λαμπρότητα εορτάσθη η μνήμη του Αγίου Νεομάρτυρος Αναστασίου του εκ Παραμυθίας, στην Ιερά Μητρόπολη μας την... διαβάστε περισσότερα..

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ Ι. ΜΟΝΗ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΑ Ι. ΜΟΝΗ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ   Μεθ̉ ιεροπρεπείας και εκκλησιαστικής τάξεως, ετελέσθη ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη Θεομητορική εορτή τ... διαβάστε περισσότερα..

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ 4ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΥΡΩΝΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Την ακολουθία του αγιασμού των εγκαινίων, του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα, τέλεσε το πρωί της Παρασκευής 23ης Νοεμβρί... διαβάστε περισσότερα..

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ Πάτρα – Επαμεινώνδας Μανδρώνης Με την δέουσα λαμπρότητα και την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η Πάτρα εόρτασε... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 11 από 11

20181205 165004

Ιερά Μητρόπολη

Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού

Φορμίωνος 83

16121, Καισαριανή

Τηλ. : 210 7224123 - 210 7237133

Fax : 210 7223584

email :info@imkby.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

images