Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020

Φωτογραφικό υλικό

Μάιος 2018

Καλώς ήρθατε στο φωτογραφικό μας υλικό. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα σύνολο από 10 άρθρα ταξινομημένα βάση ετών και μηνών.

Ο εόρτιος Εσπερινός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στον Υμηττό

Ο εόρτιος Εσπερινός της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στον Υμηττό            Πλήθος πιστών από τον Υμηττό και τις γύρω περιοχές προσήλθε το εσπέρας του Σαββάτου 5 Μα... διαβάστε περισσότερα..

Η ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ        Μέσα στο λαμπροφόρο κλίμα της Αναστάσεως, πανηγύρισε με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα, ο ενοριακός ναός ... διαβάστε περισσότερα..

Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Η ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ   Κλήρος και λαός, αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή, το απόγευμα της Κυριακής της Σαμαρείτιδος, 6ης Μαΐου 2018, στον πα... διαβάστε περισσότερα..

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΡΩΝ κ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ

ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕΡΡΩΝ κ. ΘΕΟΛΟΓΟΥ   Με την δέουσα αναστάσιμη λαμπρότητα και απλότητα εορτάσθηκε και εφέτος στην Εκκλησία των Σερρών η πανευφρόσυνη ιερά μνήμη του Αγίου ενδόξου Αποσ... διαβάστε περισσότερα..

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΒΥΡΩΝΟΣ       Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, τελέστηκε στο Δημοτικό Κοιμητήριο του Βύρωνα Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και μνημόσυνο υπέρ αναπαύσ... διαβάστε περισσότερα..

ΛΗΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ

ΛΗΞΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ           Την Δευτέρα 14 Μαίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξεως του Σεμιναρίου Οριοθετήσεως Ορθοδόξου Πίστεως... διαβάστε περισσότερα..

Ο ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

Ο Άγιος Φιλούμενος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος       Το εσπέρας της Τρίτης 15ης  Μαΐου, κλήρος και λαός με προεξάρχοντα τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Δανιήλ, υ... διαβάστε περισσότερα..

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου στο Αρχαίο Μοναστήρι της Καισαριανής          Με την δέουσα λαμπρότητα και ιεροπρέπεια εορτάσθηκε η Δεσποτική εορτή της εις ουρανούς Αναλήψ... διαβάστε περισσότερα..

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ         Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος ,χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της θεί... διαβάστε περισσότερα..

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ       Την Δευτέρα 28 Μαίου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος,πανηγύριζε ο Καθεδρικός Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Βύρωνος. &nb... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 10 από 10

20181205 165004

Ιερά Μητρόπολη

Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού

Φορμίωνος 83

16121, Καισαριανή

Τηλ. : 210 7224123 - 210 7237133

Fax : 210 7223584

email :info@imkby.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

images