Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτογραφικό υλικό

Ιούλιος 2019

Καλώς ήρθατε στο φωτογραφικό μας υλικό. Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε ένα σύνολο από 9 άρθρα ταξινομημένα βάση ετών και μηνών.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΒΥΡΩΝΟΣ         No images availabe ... διαβάστε περισσότερα..

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ-ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ Γ ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ-ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ         No images availabe ... διαβάστε περισσότερα..

ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΟΜΟΝΥΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΟΜΟΝΥΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ         ... διαβάστε περισσότερα..

Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΓΩΡΑ

Ο ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΓΩΡΑ   Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε απόψε η μνήμη του αγίου Αθηναγόρου του απολογητού στην Μητρόπολη Ιλίου, κατά την οποία άγει τα ονομαστήριά του ο οικείος μητροπολίτης κ. Αθηναγόρας. Στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Γενεσίου της Θεοτόκου Ντάρδιζας χοροστάτησε ο μητροπολίτης Θηβών κ. Γεώργιος, ενώ συγχοροστάτησαν οι μητροπολίτες Καισαριανής κ. Δανιήλ, Κορωνείας κ. Παντελεήμων, Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος, Μεγάρων κ. Κωνσταντίνος, οι επίσκοποι Αβύδου κ. Κύριλλος, Θεσπιών κ. Συμεών, Ευρίπου κ. Χρυσόστομος και ο εορτάζων μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Ο μητροπολίτης Θηβών αναφέρθηκε εν συντομία στον άγνωστο Άγιο Αθηναγόρα που όπως είπε «ήταν για την εποχή του ένα δυνατό ανάστημα και ένα δυνατό πνεύμα και υπερασπίστηκε τους χριστιανούς με την περίφημη απολογία του αλλά και με την όλη του βιωτή» . Παράλληλα ευχήθηκε εκ μέρους όλων των αρχιερέων τις ευχές και την αγάπη στον εορτάζοντα μητροπολίτη Ιλί... διαβάστε περισσότερα..

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΖΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ

ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΖΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ     Τιμήθηκε δεόντως κατά το διήμερο 25-26 Ιουλίου, στην Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, η μνήμη της προστάτιδος των ανθρώπων εκείνων, οι οποίοι δεν πάσχουν μονάχα από προβλήματα που σχετίζονται με τους οφθαλμούς του σώματος αλλά κυρίως τους οφθαλμούς της ψυχής! Προβλήματα που προκύπτουν από την επίμονη άρνηση των ανθρώπων να αναγνωρίσουν την αγάπη του Θεού. Να αντικρίσουν τα πάθη και τις αδυναμίες τους. Να δούνε τον πόνο και τη δυστυχία των συνανθρώπων τους. Και κυρίως να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο ο Θεός θα τους σώσει! Μεγαλοπρεπώς λοιπόν τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας ενδόξου οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής. Επίκεντρο του εορτασμού, ήταν η ενορία του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος, όπου υπάρχει παρεκκλήσιο, κάτωθεν του κυρίως ναού, αφιερωμένο στην μνήμη της Αγίας ενδόξου Οσιομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου. Αφ εσπέρας, παραμονή της εορτής, ετελέσθει ο πανηγ... διαβάστε περισσότερα..

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΖΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΖΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ         ... διαβάστε περισσότερα..

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ     ... διαβάστε περισσότερα..

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ ΣΤΟ 401 ΓΣΝΑ                 ... διαβάστε περισσότερα..

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ   Πηγή : Poimin.gr   ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 9 από 9

20181205 165004

Ιερά Μητρόπολη

Καισαριανής Βύρωνος & Υμηττού

Φορμίωνος 83

16121, Καισαριανή

Τηλ. : 210 7224123 - 210 7237133

Fax : 210 7223584

email :info@imkby.gr

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

images